leegarray(0) { } Kragt Verhuizingen - Diensten
Makkelijk verhuizen
Van verhuizen
tot verhuisd

Onze diensten

Hoe kan Kragt jou helpen?

Ieder mens is anders. Iedere verhuizing is anders. Maar toch, de kern van een verhuizing lijkt vaak heel erg op elkaar. Of je nu van Maastricht naar Eijsden verhuisd, of van Maastricht naar Dubai.

In het ene geval reizen je spulletjes waarschijnlijk per vrachtwagen en in het andere per boot. Maar in beide situaties moet je bijvorbeeld kiezen welke spullen je meeneemt, waar deze in je nieuwe woning worden geplaast en zul je alle spullen die meegaan moeten inpakken.

Alles waar Kragt jouw mee kan helpen vind je in onderstaande opsomming terug. Nadat jij inspiratie hebt opgedaan, bespreken wij graag vrijblijvend met jou hoe de perfecte Kragt verhuizing er uitziet.

Verhuizen in 8 stappen

  1. Indelen nieuwe woning
  2. Weg ermee?
  3. Voorzichtig inpakken
  4. Alles uit jouw oude woning
  5. Alles netjes de vrachtauto in
  6. Alles onderweg
  7. Alle spulletjes naar binnen
  8. Alles weer op z'n plek

En het eindresultaat:
Jij weer op je plek

1. Indelen nieuwe woning!

Jouw huis staat vol. Misschien heel erg vol. Misschien een klein beetje vol. Bij verhuizen hoort ook nadenken over de indeling van uw nieuwe woning. Wat neem je mee? Wat gooi je weg? Wat geef je misschien weg? Waar in jouw nieuwe woning moeten de spulletjes worden geplaatst? Kortom wat moet waar heen.

De verhuizer voor inspiratie

Bij het indelen van jouw nieuwe woning, denk je voor inspiratie waarschijnlijk niet meteen aan “de verhuizer”. Omdat wij heel veel woningen - groot en klein - van binnen zien, hebben wij echter een goed gevoel ontwikkeld wat qua indeling wel en niet werkt. Daar kunt je gebruik van maken. Samen met jou kijken wij hoe je jouw nieuwe woning het beste kunt indelen. Een binnenhuisarchitect zijn wij daarmee echter zeker niet. Maar met praktisch advies over wat wel en niet kan, staan wij jou graag terzijde.

Stel je eigen Kragt verhuizing samen

Altijd maatwerk

Op deze pagina staan alle stappen welke je waarschijnlijk moet zetten om te verhuizen. Dit kan jou helpen om inspiratie op te doen bij het creëren van jouw eigen Kragt verhuizing.

2. Weg ermee?

Overtollige spullen ontzorgd

Bij bijna iedere verhuizing zijn er spullen om weg te gooien - soms veel, soms weinig, soms klein, soms groot. Van sommige spullen moet je misschien met pijn in het hart afscheid nemen. Van andere spullen ben je misschien blij dat je er eindelijk vanaf kunt. Denk er op tijd aan, want in de kliko past het misschien niet.

Containers & afvalbakken

Kragt kan zorgen voor containers - groot en klein - waar u zelf de spulletjes die weg kunnen in kunt deponeren. Zijn de spullen te groot, dan kunnen wij de spullen ook voor jouw ontzorgen.

Slim label systeem

Een van de nachtmerries van een verhuizer. Iets weggooien dat niet weggegooid had mogen. Het slimme label systeem van Kragt voorkomt dit soort fouten.

Een tijdelijke plaats voor jouw spulletjes?

Kragt tijdelijke opslag

Soms moet je snel en veilig wat spulletjes kwijt. Misschien maar een paar spullen, misschien een hele inboedel. Ook voor het kort of lang opslaan van spullen, ben je bij Kragt aan het juiste adres? Meer weten? Bel vrijblijvend voor meer informatie.

3. Voorzichtig inpakken

Tja, ook al die kleine spulletjes in jouw woning zul je vast moeten pakken. Msschien om ze weg te gooien, maar waarschijnlijk om ze in te pakken. Handje hulp nodig? Wij helpen je graag (of doen al het werk voor jou).

Pakt u zelf in? Of helpt Kragt een handje

Van jouw tandenborstel en sokken - tot de koelkast en grootmoeders linnenkast. Als jij dat wilt, kunnen wij al jouw spullen inpakken.

Dozen & dekens

Verhuizen betekent ook spulletjes inpakken. En daarvoor heeft u waarschijnlijk dozen nodig. Heel veel stevige dozen. En dekens. En andere spulletjes om jouw spullen veilig te verhuizen. Bij Kragt helpen wij je graag - ook als je alleen maar dozen en dekens nodig hebt om jouw kostbare spulletjes te bschermen.

4. Alles uit jouw oude woning
Ook dat grote bankstel, de wasdroger en de koelkast

Voordat jouw spullen de vrachtwagen in kunnen, moeten ze eerst de woning uit. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar soms is het dat niet. Een koelkast in een appartement zonder lift van 3-hoog naar beneden via een wenteltrap, daar heb je best wat handigheid bij nodig. Juist dit soort lastige klusjes, vinden wij leuk. Want daarbij kunnen wij ons vakmanschap daadwerkelijk laten zien.

In één stuk of in delen?

Vaak komen spullen “in stukjes” binnen (zoals dat grote wandmeubel bijvoorbeeld). Soms kunnen grote spullen in één keer naar buiten, maar soms moeten ze in ook weer stukjes naar buiten.

Kragt kijkt en overlegd welke spullen het beste kunnen worden gedemonteerd en welke spullen in één stuk jouw woning kunnen verlaten. En het demonteren van de grote spullen? Ook dat doen wij graag voor jou.

5. Alles netjes de vrachtauto in
Dozen gooien?

Al uw spulletjes zijn ingepakt en staan klaar om geladen te worden. In iedere doos zit een stukje van uw leven. Met iedere doos gaan wij daarom respectvol om. En met dozen gooien, doen wij dus zeker niet.

Ook als het regent, sneeuwt of buiten 30C is

Op mooie lentedag al uw spullen veilig van uw woning naar de vrachtwagen brengen, is niet zo spannend. Het weer op uw verhuisdag laat zich echter niet zo goed plannen, dus ook als het regent, stormt - of het buiten zo warm is dat de mussen spreekwoordelijk van het dak vallen - zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig in de vrachtwagen komen.

Zonder overlast voor de buren!

De verhuizers van Kragt zijn erg stil. Qua volume bedoelen wij dan. Als ze met elkaar communiceren, zorgen ze er altijd voor dat dit op een manier gebeurt dat jouw buren - die misschien wel een dagje willen uitslapen - er geen last van hebben.

Met de boot, vliegtuig of dieplader

Internationale verhuizingen

Meestal worden uw spulletjes met een vrachtwagen naar uw nieuwe woning vervoerd. Soms moet een inboedel een langere afstand afleggen. Bijvoorbeeld als u verhuist naar een plek buiten Europa. Ook voor dit verhuizingen kan Kragt van A tot Z voor verzorgen.

Met een slim label systeem alles op de juiste plek

Nooit iets kwijt

Kragt gebruikt een uniek labelsysteem voor alles wat in jouw woning staat. Met dit unieke systeem zorgen wij niet alleen dat wij nooit spullen kwijtraken maar zorgen wij er ook voor dat alles - van jouw sokken tot jouw meubels - op de juiste plek in jouw nieuwe woning komen te staan. Met een complete Kragt verhuizing hoef je dan ook nooit naar spullen te zoeken.

6. Alles onderweg
Transport

Onder de groene hemel, over heuvels en rivieren - rijden de vrachtwagens van Kragt met daarin naar jouw spulletjes om ze veilig bij jouw nieuwe woning af te leveren.

Beleefd & behoudend rijgedrag

Onze chauffeurs rijden behoudend, houden zich aan verkeersregels en houden rekening met de andere verkeersdeelnemers - om er uiteindelijk voor te zorgen dat jouw huisraad veilig bij jouw nieuwe woning aankomt.

7. Alle spulletjes naar binnen
Eindelijk alles gearriveerd

Alles jouw nieuwe woning in. Eigenlijk het omgekeerde van “alles uit jouw oude woning”. Even zorgvuldig en met evenveel rust en aandacht zorgen wij dat alle spulletjes jouw nieuwe woning in worden gebracht.

Alles naar binnen "slepen": best vermoeiend

Alles ingepakt. Alles in de vrachtwagen. Alles getransporteerd. En dan? Alles weer uit de vrachtwagen. Kragt wil jou daar best bij helpen. Dus je een handje hulp wilt of lekker helemaal ontzorgd wil worden, dan helpen onze mannen jou graag bij het lossen van de vrachtwagen.

8. Alles weer op z'n plek
Al jouw spulletjes weer op hun plek

Al jouw spulletjes moeten in jouw nieuwe woning op hun nieuwe plekje komen te staan. Dat kun je zelf doen, maar dat kunnen wij ook voor jouw doen.

Helemaal ontzorgd of alleen een handje hulp?

Misschien wil je helemaal worden ontzorgd. Dat kan. Wij zorgen dan dat alle spullen in jouw nieuwe woning op hun plek worden gezet. Tot aan de fotolijstjes en de sokkenla aan toe. Misschien wil je echter ook wel dat wij alleen de grote spullen voor jou op de plaats zetten en wil je alle kleine spulletjes zelf inruimen. Ook dat is uiteraard mogelijk.

De TV, de PC, de vaatwasser en de wasmachine?

De laatste puntjes op de “i”. Het aansluiten van - bijvoorbeeld - jouw TV, audioapparatuur, PC en misschien de vaatwasser en de wasmachine. Het netjes wegwerken van de kabels. De kleine puntjes die het helemaal afmaken. Ook dat kan Kragt voor jou uitvoeren. En als je dat wil hangen wij zelfs de gordijnen voor jou op.

En het eindresultaat: jij weer op je plek
Het is ons om jou te doen

Kragt probeert zo goed mogelijk voor jouw spulletjes te zorgen, maar uiteindelijk gaat het ons om jou. Door jouw verhuizing helemaal op jouw af te stemmen en een flinke berg aan vakmanschap proberen wij ervoor te zorgen dat jij je zo min mogelijk hoeft bezig te houden met de praktische aspecten van een verhuizing. Jij kunt je vooral richting op het leren kennen van je nieuwe omgeving

Creëer je eigen Kragt verhuizing

Kragt kan een verhuizing van A tot Z voor jouw organiseren en uitvoeren. Maar soms wil je misschien bepaalde zaken liever zelf doen - misschien om financiële redenen, misschien omdat je liever niet hebt dat iemand anders jouw onderbroeken inpakt. Daarom heb je bij ons de keuze; jij bepaald uiteindelijk wat wij voor jouw doen en wat je zelf doet.

Van Internet ondernemer tot 80-jarige dame

Mensen verschillen en dus verschillen verhuizingen. Het verhuizen van bijvoorbeeld een 80-jarige mevrouw is iets anders dan het verhuizen van een 35-jarige Internet ondernemer. Daar rekening mee houden - en ervaring mee hebben, dat is de sterkte van Kragt.

Let's talk

Jij bent overtuigd

Wil je weten hoe verhuizen met Kragt er voor jou uitziet? Bel ons dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

+31 (0)43 457 22 69

Samen kijken we, wat wij voor jou moeten doen en wat jij zelf wilt doen.

Je bent nog niet overtuigd

De toegevoegde waarde van Kragt komt vaak het beste naar voren na een gesprek met een van onze concurrenten. Pas dan kun je onze aanpak - en laten wij eerlijk zijn, ook onze offerte - goed vergelijken. Misschien vind je het vreemd dat wij je hierop wijzen, maar op websites zoals www.verhuisoffertes.com kun je makkelijk offertes van meerdere verhuisbedrijven opvragen. Twijfel je nog? Nodig dan ook eens een van onze collega’s uit en ga daarna een gesprek met ons aan.